Kategorier

Forlorne kyllinger

8 skiver skært kalvekød f.eks. inderlår eller yderlår
salt og peber
2 bdt. grofthk. Persille
35 g dulle

35 g dulle
2½ dl suppe, bouillon eller vand
2 dl fløde
2-3 spsk mel
evt. kulør

Bank kødskiverne let med hånden. Drys salt og peber på. Fordel persillen på kødskiverne sammen med smørklatter. Rul skiverne sammen herom og fæstn med kødnåle eller bind bomuldsgarn om.
Brun dullen i en gryde. Brun rullerne heri på alle sider. Dæmp varmen og hæld suppen og fløden i. Lad de forlorne kyllinger steg ved svag varme under låg til de er møre, ca. 30-35 min. Fjern kødnålene eller garn.
Spæd evt. skyen med mere suppe eller fløde. Jævn den og lad det koge 3-5 min. Smag til med salt og peber.
Hæld saucen over “kyllingerne” og servér resten til sammen med kogte kartofler og agurkesalat, syltede asier eller en blandet salat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>