Kategorier

Djævlekrabbe

Skaldyr 4 personer

4 krabber eller 1 ds krabbekød
100 g smør
100 g krummer af hvedebrød
1 spsk dijon sennep
Citronsaft
Cayennepeber

Blend krabbekødet, let smeltet smør, den friske brødkrumme, sennep, citronsaft og cayennepeber. Blandingen fordeles i krabbernes skjold eller ildfaste gratinskåle og bager et kvarter i en meget varm ovn – de sidste minutter under grillen.

Serveres varme med citronbåde og baguette/flüte. Velegnet til hvidvin.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 04-03-1996

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>