Kategorier

Belgisk muslingesalat

Salat 4 personer

½ kg nye kartofler
2 løg
24 store muslinger
150 g mayonnaise
citronsaft
sennep
hakket cornichoner
hakket purløg
hakket persille

Kartoflerne koges og skæres i skiver. Skyl muslingerne og skrub dem i tre hold vand – evt. åbne muslinger kasseres. En stor gryde med en smule vand bringes i kog. Styrt muslingerne i, læg låget på og rør rundt eller ryst for at fordele varmen. Muslingerne er klar efter 8 – 10 minutter. Pil dyrene ud. Kassér evt. lukkede skaller. Smag mayonnaisen til med citron, sennep, cornichonner, purløg og persille. Læg skiftende lag af løgringe, kartofler, mayonnaise og muslinger i en skål. Serveres med en kølig porter.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>