Kategorier

Dejgaards frugtlagkage

Cakes, lagkager 12 personer

Bunde:
3 æg
125 g sukker
1 tsk vand
50 g mel
60 g kartoffelmel
½ tsk hjortetaksalt

Fyld:
Jordbærmarmelade
4 bananer
2½ dl piskefløde
4 æbler

Pynt:
2½ dl piskefløde
Revet chokolade
Frugt

Arbejdstid: 45 min Bagetid: 5 min

Ikke fryseegnet.

Bunde: Pisk æg og sukker skummende. Bland forsigtigt vand, de to slage mel og hjortetaksalt i. Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme. Bag bundene ca 5 min ved 225°. Lad bundene blive kolde.

Fyld: Smør jordbærmarmelade ud over to bunde. Skær bananerne i skiver. Pisk fløden til skum. Riv æblerne og bland dem i flødeskummet. Fordel bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene. Pynt: pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen. Pynt til slut med reven chokolade og frugt.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>