Cakes, lagkager 12 personer
Bunde:
3 æg
125 g sukker
1 tsk vand
50 g mel
60 g kartoffelmel
½ tsk hjortetaksalt
Fyld:
Jordbærmarmelade
4 bananer
2½ dl piskefløde
4 æbler
Pynt:
2½ dl piskefløde
Revet chokolade
Frugt
Arbejdstid: 45 min Bagetid: 5 min
Ikke fryseegnet.
Bunde: Pisk æg og sukker skummende. Bland forsigtigt vand, de to slage mel og hjortetaksalt i. Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme. Bag bundene ca 5 min ved 225°. Lad bundene blive kolde.
Fyld: Smør jordbærmarmelade ud over to bunde. Skær bananerne i skiver. Pisk fløden til skum. Riv æblerne og bland dem i flødeskummet. Fordel bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene. Pynt: pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen. Pynt til slut med reven chokolade og frugt.