Kategorier

Sprød kaneltærte

Dej:
175 g smør
2 dl sukker
1 æg
3 dl mel
2 tsk kanel

Fyld:
3 dl piskefløde
1 tsk vanillesukker

Garnering:
75 g mørk chokolade
1 spsk smør

Tegn 6 ringe, ca 20 cm i diameter, på nogle stykker bagepapir. Rør fedtstof og sukker cremet og tilsæt ægget. Bland mel og kanel og rør det i dejen. Læg bagepapiret på en plade. Bred dejen tyndt ud i ringene og bag et par stykker ad gangen i 5-6 min ved 225 grader på midterste rille. Læg bundene på et plant underlag og træk papiret af. Lad dem blive kolde. Smelt chokoladen over et varmt vandbad sammen med 1 spsk smør. Bred chokolade over en af bundene. Pisk fløden til skum, tilsæt vanillesukker og læg bundene sammenmed flødeskummet. Læg bunden med chokolade øverst. Server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>