Kategorier

Fransk lagkagestang (glutenfri)

Bunde:
200 g nøddekerner
½ tsk bagepulver
4 æggehvider
2 ½ dl sukker

Fyld og pynt:
3 dl piskefløde
1 glas kirsebær i sukkerlage eller 250 g frosne, sukkrede brombær

Rist nøddekerner i en bradepande i ovnen ved 175 grader et par min. Det fremhæver nøddesmagen. Ryst bradepanden et par gange undervejs. Læg dem i et viskestykke eller et stykke køkkenrulle og gnid dem, så skallerne løsnes. Hak derefter nødderne groft. Bland de hakkede nødder med bagepulver. Pisk æggehviderne til hårdt skum. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>