Kategorier

Lagkage med jordbær og ananas

Dej:
3 æg
125 g sukker
50 g mel
50 g kartoffelmel
40 g kokosmel
1 strøget tsk hjortetaksalt

Fyld:
½ l piskefløde
300 g friske el. frosne jordbær
300 g ananasstykker
lidt sukker
40 g kokosmel

Pisk æggene godt sammen, tilsæt sukkeret og pisk til massen er let og luftig. Bland kartoffelmel med hvedemel og kom hjortetaksalt heri. Rør herefter det ristede kokosmel i melblandingen. Vend melsorterne forsigtig i æggemassen. Dejen fordeles i tre smurte lagkageforme og bages ved 225 grader 5 min. Vend straks bundene ud af formene. Pisk fløden til skum og smag den til med sukker og det ristede kokosmel. Vend frugterne i 4 dl af flødeskummet og læg bundene sammen hermed. Toppen af kagen pyntes med resterende flødeskum samt det resterende ristede kokosmel. Læg en skive anans på toppen med et jordbær i midten.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>