Kategorier

Cremefraiche-sauce til kød fondue

(6 pers.)

Til en kød-fondue anvender man skært mørt oksekød, der er skåret i fingertykke stykker 3-4 cm lange. Hertil serveres 3 forskellige sauce af creme fraiche, smagt til med forskellige krydderier.

Rød sauce:
1 bæger creme fraiche (180 ml)
3 spsk tomatketchup
½ tsk groft salt
4 stænk tabasco sovs
½ fed hvidløg
1 knsp cayenne peber til pynt

Grøn sauce:
1 bæger creme fraiche (180 ml)
1 tsk groft salt
1½ spsk hakket persille
1 spsk fintklippet purløg
2 tsk tørret dild
1 knsp friskkværnet peber
2 tsk sukker
½ spsk vineddike
lidt grønt drys til pynt

Gul sauce:
1 bæger creme fraiche (180 ml)
½ tsk groft salt
1½ spsk citronsaft
2 tsk karry
2 tsk sukker
lidt karry til pynt

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>