Kategorier

Ostesuppe med porrer

Suppe, hovedret 4 personer

1 porrer
2 tsk smør
3 tsk hvedemel
1 liter bouillon
5/16 liter ost (reven fed ost)
1 æggeblomme
1/4 liter fløde
Rejer
Muslinger (dåse)
Bladselleri
Agurk
Peberfrugt

Rens porren, snit i tynde ringe, svits i en gryde uden at brune. Rør melet i og tilsæt bouillon lidt ad gangen. Lad koge 3-5 min. Rør osten i og lad den smelte. Suppen må *ikke* koge nu, ellers bliver osten sej. Smag til med salt og peber. Rør æggeblommen sammen med fløden i suppeterrinen og hæld den varme suppe i terrinen.

Server efter ønske med fyld af rejer/muslinger/…

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>