Kategorier

Citronkylling

4 personer

1 kylling, parteret
1 dl hvidvin

Dressing:
saft af ½ citron
1 spsk Dijon sennep
1 spsk honning
1 tsk timian, gerne frisk
salt
peber

Tilbehør:
røde og gule peberfrugter
mandelflager
bredbladet persille
ris eller pasta

Kyllingestykkerne pensles ind- og udvendigt med dressing. Steges ved 170 °C i ½ time. Tilsættes hvidvin og steger færdig (yderligere ½ time). Stegeskyen jævnes lidt, og giver en god (stærk) sovs. Strimler af peberfrugterne ristes, sammen med mandelflagerne, i lidt olie på en meget varm pande.

Servering: Kyllingestykkerne anrettes på tallerkner, med peberfrugt og bredbladet persille. Serveres med ris eller pasta.

Kilde: Tommy Bøgeskov

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.