Kategorier

Chicken Chinatown

kyllingkød kogt eller stegt
bønnespirer
1 stk peberfrugt
ananas fra dåse
olie
cornflakes eller rasp
1 spsk vineddike
2 tsk sukker
1 spsk tomatpuré
karry
ingefær
salt
peber
mango chutney

Kan serveres med ris til.

Vinforslag:
Sylvaner d´Alsace

Skær kyllingkødet i pæne stykker. Rengør peberfrugt og skær den i strimler.Lad saften fra ananasen dryppe af og gem den. Skær frugtkødet i små stykker. Kom cornflakes i en pose. Hold for posen og mas den, så indholdet knuses. Vend kyllingstykkerne i olie med karry, salt og peber. Vend derefter stykkerne i de knuste cornflakes. Steg stykkerne i olie på panden. Kom ananassaften i en gryde. Tilsæt lidt vand og ingefær, vineddike, olie, sukker, salt og tomatpuré. Giv blandingen et opkog. Kom bønnespirer i og lad saucen småsnurre i 5 – 10 minutter. Server kyllingstykkerne med ris og varm spiresauce.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>