Kategorier

Boller, koldhævede

12 stk.

De er seje og sprøde! – Kan minde lidt om “Italiensk” brød.

600 g mel
15 g gær
1 tsk. salt
½ l vand (koldt)

Gær, salt og vand røres sammen. Melet tilsættes, og der røres godt. Dejen er våd og klistret. Stilles på køkkenbordet 3-4 timer. – Slåes ned. – Derefter i køleskabet natten over. Med 2 spiseskeer sætter bollerne på en plade. Pladen stilles i en kold ovn.

Bages i 30 min. på 225 grader.

Servering: Med smør – ost. Eller som “kuvert”-brød til en middag.

Kilde: Bjørn F. Kroghsbo

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>