Kategorier

Blomkål som i Milano

Grøntsager 4 personer

1 blomkålshoved
5 spsk smør
1 lille løg
hakket bredbladet persille
reven Parmesan
salt

Trim kålhovedet og læg det nogle minutter i koldt saltvand før det med rodsiden opad lempes ned i en kasserolle med kogende saltvand. Dræn kålhovedet, når den tykke stængel er på nippet til at blive blød. Afkøl kålen og pluk den i buketter. Smelt halvdelen af smørret i en kasserolle og tilføj løget i skiver og persillen. Fortsæt til løget er ved at blive gennemsigtigt. Hæld smør og løg i en ildfast skål og sæt kålbuketterne i med stilkene nedad. Drys Parmesan over. Smelt resten af smørret og hæld det over. Sæt i ovnen ved ca 225°° og bag i 10 – 15 minutter.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.