Kategorier

Broccoli med ansjoser

Grøntsager 4 personer

750 g broccoli
1 løg
4 ansjosfileter
30 g Provolone eller anden hård ost
200 g sorte oliven
½ glas rødvin
4 skiverhvedebrød
30 g smør
8 spsk olivenolie
salt – friskkværnet peber

Skil broccolien i buketter, skræl evt. dele af stokken og skær de i passende stykker. Blanchér dem i tre minutter, dræn, og slå koldt vand over. Udvand fileterne og hak dem. Kom dem i en skål. Tilføj den revne ost og de udstenede olivener. Ophed olien i en kasserolle og læg skiftevis lag af broccoli-buketter og skålens indhold. Hæld vinen ved og læg låg på. Kog til vinen er fordampet. Skær brødet i tærn og steg dem i smør på panden. Strø dem over kålen, når den serveres.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.