Grøntsager 4 personer
400 g fennikel
1/4 l Béchamel sauce
3 spsk svampepuré
2 spsk reven Parmesan
3 spsk rasp
40 g smør
salt – friskkværnet peber
Bring en 1/4 l saltvand i kog og kog de trimmede knolde 8 – 10 minutter. Dræn og skyl med koldt vand. Forvarm ovnen ved 200°. Fordel 4 spsk. Béchamelsauce i et ildfast fad. Skær hver fennikel i kvarter, drys med salt og peber og anbring dem i formen. Hæld resten af saucen over. Drys med raspblandingen og sæt en klat svampepuré på hvert stykke fennikel. Smelt resten af smørret, hæld det over og bag til retten har taget farve. Serveres straks. Smelt en tsk. smør på en lille pande og rist raspen. Afkøl den og bland den med Parmesan og drys over.
Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.