Kategorier

Broccoli med Parmesan

Grøntsager 4 personer

1 kg broccoli
1 dessert ske smør
1 dessert ske hvedemel
1 dl mælk
100 g reven Parmesan
reven muskatnød
salt – friskkværnet peber

Kog broccolien kort i saltvand. Smelt smørret og bag det af med melet. Hæld mælken på og kog nogle minutter. Tilsæt ca. 70 g reven Parmesan. Smag til med muskat, salt og peber. Læg broccolien i buketter i et ildfast fad. Hæld saucen over og drys med mere Parmesan. Bag ved ca. 225°° til saucen bruner let.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>