Kategorier

Barbecue ribben

1 kg kødfulde ribben
5 spsk tomatketchup
2 spsk honning
3 spsk soy sauce
3 spsk vineddike
1½ tsk tomatpuré
1 tsk salt
3 dl bouillon fra terning
purløg

Aftenen før: Skær ribbene fra hinanden og læg dem i en bradepande. Rør ketchup, honning, soy sauce, eddike, tomatpuré og bouillon sammen og hæld det over ribbenene.

Næste dag: Tænd for ovnen (220 grader). Sæt fadet i den varme ovn i 15 minutter. Skrue ned til 190 grader og vend benene. De skal pensles med saucen et par gange under stegningen – 30 minutter. Drys med purløg.

Råd: Giv løse ris eller bagte kartofler: Store kartofler koges 20 minutter med skræl. Tør dem af og bag dem ved siden af ribbenene 25 minutter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.