Kategorier

Bahmi Goreng med skinkeschnitzel

2 plader ægnudler
200 g skinkeschnitzel
200 g bønnespir
1 porre
1 gulerod
1 fed hvidløg
½ tsk spidskommen
2 spsk Katjap Manis
1 knivspids Sambal Oelek
2 spsk olie

Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skær kødet i strimler. Hak hvidløget fint, ren guleroden og skær den i meget fine strimler, rens porren og skær den i ringe. Varm olie op i en wok eller stegegryde. Kom hvidløg, spidskommen, kød og guleroden i og svits det over høj varme i 3 minutter. Tilsæt porre, svits i 2 minutter. Smag til med ketjap manis og sambal oelek. Kom bønnespir og nudler i, varm retten godt igennem og server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>