Kategorier

AVOCADOSUPPE, KOLD

Der anvendes : Til 4 personer

3 avocadoer
saft af ½ citron
3½ dl. hønsebouillon
1½ dl. piskefløde
2 spsk. cognac
1 fed hvidløg
evt. salt og peber

Fremgangsmåde : Arbejdstid 20 minutter + køletid

1 : Del avocadoerne på langs og tag stenene ud. Dryp snitfladerne med citronsaft, så kødet ikke bliver mørkt. Tag kødet ud med en ske, gem den ene halve avocado til pynt.

2 : Mos kødet i en blender eller gennem sigte sammen med kold hønsebouillon, 1 dl. piskefløde, cognac og knust hvidløg. Smag evt. med salt og peber. Stil suppen koldt. Dryp evt. lidt citronsaft over, så suppen ikke bliver mørk.

3 : Pisk resten af piskefløden let. Skær den halve avocado i tynde skiver og hæld suppen i suppeskåle. Kom 1 spsk. flødeskum og nogle avocadoskiver i hver portion og server.

Tip : Suppen kan smages til med lidt karry i stedet for cognac. Der kan evt. også drysses med fintklippet purløg.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>