Kategorier

Kold avocadosuppe

Suppe 4 personer

4 modne avocadoer
1/4 l hønsebouillon
1/4 l fløde
1 dl tør hvidvin
2 tsk citronsaft
Cayennepeber
Purløg eller dild
Salt – friskkværnet peber

Passér avocadokødet gennem en sigte. Tilsæt bouillonen, bland godt og si igen. Tilsæt fløde og hvidvin efter behag. Smag til med citronsaft, salt og peber, plus en anelse cayennepeber. Sæt suppen i køleskabet i en beholder med tætsluttende låg. Drys suppen med hakket dild eller purløg og servér.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 28-02-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>