(Kan serveres både varm og kold)
150 gr. gode rejer
2 bløde, velmodne avocadoer
½ dl. citronsaft
½ tsk. salt
½ tsk. hvid peber fra kværn
1 l. fjerkræfond / hønsebouillon
2½ dl. kaffefløde (13%)
5 spsk. Sherry
Flæk avocadoerne og grav kødet ud. Del det i mindre stykker. Gem lidt til garniture. Dryp citronsaft på.
Puréer eller blend det sammen med lidt salt & peber.
Den varme fjerkræfond / hønsebouillon tilsættes fløden og efter opvarmning tilsættes avocadomosen og sherryen. Opvarmes atter til tæt på kogepunktet. Må dog ikke koge. Så skiller den…
Dekorér suppen med rejer og avocadostykker.
Suppen er velegnet til at servere kold på f.eks. en varm sommerdag. Er suppen for tyk efter afkøling, kan den spædes med lidt tør hvidvin lige inden serveringen.