Kategorier

Avocado dip med rejer

Ingridienser:
4 avocadoer
1 dl. piskefløde
1 fed hvidløg
200 gr lagerejer
salt
peber

Fremgangsmåde :
Skær avocadoerne op og tag kødet ud med en ske. Mos kødet grundigt eller, endnu bedere, giv det en tur i blenderen.
Pisk fløden. Vend fløde, og rejerne i avocado mosen.
Pres hvidløget i og smag til med salt og peber.
Du kan evt. gøre konsistensen lidt tyndere med lidt af rejelagen. Gør det før du kommer salt i.

Kan serveres til franske kartofler, eller hvis du undlader rejerne, til frisk pillede rejer.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>