Kategorier

Appelsincreme med frugter

20 personer

3 æg
9 spsk sukker
saft af 3 store appelsiner
3 blade husblas
6 dl piskefløde

Pisk æg og sukker godt sammen. Pisk appelsinsaften i. Sæt det i vandbad og oisk, til cremen tykner. Tilsæt udblødt, smeltet, let afkølet husblas. Lad det afkøle. Vend den stiftpiskede fløde i. Skær forskellige frugter – vindruer, kiwier, bananer, mango, ananas, papaya, æbler, pærer, efter eget valg og årstid – i små stykker og vend dem i cremen. Beregn ca. 125 g frugt pr. person. Sæt blandingen i køleskabet. Server desserten pyntet med frugtstykker og evt. revet chokolade.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>