Kategorier

Ymerdressing med merian

(4 personer)

2 dl ymer
1/2 dl piskefløde
1 tsk tørret merian
1 tsk groft salt
1/4 tsk peber
1 spsk fransk aromasennep

Det hele røres sammen og smages til. Er dressingen for tyk, tilsættes lidt mælk eller fløde. Lad dressingen trække i køleskab nogle timer før servering. Rør rundt i den lige før serveringen.

Servering: Servér fx. dressingen til en skål grøn salat blandet med ost og kogt skinke, skåret i terninger. Salaten kan serveres som frokostret. Dressingen kan også serveres til en skål blandet salat, der serveres til en kødret.

Kilde: Martin Koch Villefrance

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>