Kategorier

Vintergryde med hvidkål

4 personer

Tid: Ca. 35 minutter

ca. 400 g hvidkål
2 æbler
250 g hakket oksekød
2 spsk soyasauce
1 spsk sennep
1 tsk salt
1 tsk peberblanding
1 tsk timian
2 spsk ketchup

Tilbehør:
kogte kartofler
revne gulerødder

Hvidkålen skæres i strimler. ’blerne skrælles og rives på den grove side af råkostjernet. Det hakkede kød svitses i en gryde, og kål og æbler tilsættes. Når alt har taget pæn farve, tilsættes soyasauce og sennep. Lad gryden simre uden låg i 15 – 20 minutter. Smag til med salt, peber, timian og ketchup. Servér retten med kartofler og friskrevne gulerødder.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>