Kategorier

GISOU

Kødretter – 1 person

50 g ukogte ris
150 g hakket oksekød, magert
25 g hakket løg
1 dl boullion
100 g gulerødder, i skiver
150 g hvidkål, fintsnittet
50 g rød peberfrugt, fintsnittet
evt. 1 spsk. ketchup
Karry, chili eller paprika, salt, peber, alt efter smag og behag

Hvis det ikke er magert kød, kan det svitses eller grilles først, så fedtet smelter fra. Løgene koges klare i bouillonen. Tilsæt kød og krydderier og til sidst kommes gulerødder, hvidkål og peberfrugt i. Retten koger under låg i ca. 40-45 minutter eller til kålen er mør. Lige inden retten serveres kan man evt. røre 1 spsk. kechup i.

Gisou kan sagtens spises som det er (det er en stor portion), men ris, pasta eller flütes kan også bruges som tilbehør.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>