Kategorier

Torskefileter med tomater og grønsager

4 pers.

700 g torskefileter
1 løg
1 gulerod
½ porre
1 lille selleri
1 smørklat
1 dåse flåede tomater
2 fed hvidløg
1 gren timian
ca. 1 dl vand
salt
peber
lidt persille

Alle grønsagerne rengøres og skæres i strimler. du lægges i bunden af en sauterepande, der er smurt med lidt smør. Torskefilterne skæres i passende stykker på lægges på grønsagerne. de flåede tomater kommes i en skål med væden. Hvidløg knuses og kommes i tomaterne sammen med salt og peber samt timian og vand. Det hele moses med en gaffel og hældes over fileterne: Persillen hakkes og drysses over. Det hele dampes under låg nogle min., til fisken er mør. Grønsagerne må gerne være sprøde. Kan serveres med spaghetti eller ris.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>