Kategorier

Torsk i pande med karry

200 g champignoner
2 store løg
1 laurbærblad
3 dl fiskebouillon(terning)
2½ dl piskefløde
2-3 tsk god karry
salt
300 g torskefilet

Skær champignoner i kvarte og løgene i både. Bring fiskebouillon og fløde i kog på en pande, tilsæt champignoner og løg sammen med laurbærbladet og lad det koge i 10 minutter under låg. Drys lidt salt på og rør karry i. Smag til og kog yderligere i 5 minutter. Tag panden af blusset. Drys torskefileterne let med salt og del dem i 8 stykker. Læg dem i panden over den varme sauce og læg låg på. Lad det stå 15 minutter, til torsken er fast og hvid. Server retten straks sammen med løse ris.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>