Kategorier

Taskabab

1 stort løg
½ kg hakket oksekød
salt eller en bouillonterning (grøntsags-)
olie til stegning
2 mellemstore løg
4 store kartofler
½ kilo friske tomater
ca. 200 g svesker
1 dåse koncentreret tomatpuré
1 tsk gurkemeje
salt, peber, lidt karry og timian
150 ml olie
ris eller brød

Riv løget på et rivejern og bland sammen med kødet. Tilsæt salt og peber. Form farsen til ca. 1 cm tykke bøffer.
Løg, kartofler og tomater skæres i skiver.
Steg bøfferne 1 minut på begge sider i en stor gryde. Påfyld derefter et lag løgskiver, et lag kartoffelskiver og et lag tomatskiver. Påfyld halvdelen af sveskerne og fortsæt påfyldingen i samme rækkefølge. Opløs tomatpuré i 1 glas varmt vand og tilsæt gurkemeje og passende mængder salt og peber. Hæld opløsningen i gryden sammen med 150 ml olie. Kog under låg i ca. 1 time ved middel varme.

Opskriften er indsendt af Aino Brentved

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.