Kategorier

Ostegratinerede koteletter

4 tykke koteletter
reven ost
salt og peber
dulle
2 hk. løg
2 fed presset hvidløg
250 g hk. champignoner
1 ds. flåede hk. tomater
1 lille ds. kon. tomatpuré
pasta

Skær en dyb lomme i hver kotelet, fyld op med reven ost og luk med kødnåle. Brun hurtigt koteletterne i dullen og krydr med salt og peber.
Kog pastaen. Fordel den i et smurt ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå.
Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt champignoner. Tilsæt hakkede flåede tomater, tomatpuré, krydr med salt og peber og lad blandingen snurre sammen ca. 5 min.
Hæld tomatblandingen over pasta og koteletter, drys med reven ost og sæt fadet i ovnen ved 200º i 20-30 min.
Giv tomatsalat og flûte til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.