Kategorier

Svinekoteletter med sursød sauce

4 personer

4 svinekoteletter
1 spsk smør

Sauce:
2 løg
4 tomater
½ agurk
1 spsk smør
2 appelsiner
2 spsk sukker’
3 spsk hvidvinseddike
4 spsk sojasauce
1 tsk tørret ingefær eller 2 tsk frisk reven
2 spsk Maizena
¾ dl vand
salt
peber

Pil løgene. Skær løgene i skiver og tomaterne i både. Skræl agurken. Skær den igennem på langs og derefter i tynde skiver. Bland løg og smør i tildækket skål. Tilbered på 650 watt i 5 minutter. Smelt smørret på panden til koteletterne og steg dem , mens saucen tilberedes. Pres appelsinerne. Bland tomaterne, agurkerne, sukker, hvidvinseddike, sojasauce, appelsinsaft og ingefær i de dampede løg. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Rør Maizena ud i vandet og bland i saucen. Tilbered på 650 watt i 4 minutter. Smag til med salt og peber. Server saucen til stegte koteletter og giv brød eller løse ris til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.