Kategorier

Krydret mørbrad

Meats 4 personer

2 svinemørbrad (ca 700 g)
25 g smør
1½ tsk karry
2 dl vand
1 tsk groft salt
1 tsk stødt koreander

Sauce:
1 tsk maizena
1 ½ dl cremefraiche 18%
2 tsk kinesisk soja
2 spsk syltet, hakket ingefær
2 tsk ingefærlage
½ dl friskpresset appelsinsaft
200 g friske bønnespirer
1 squash i tændstiktynde stave ca 200 g

Tilbehør:
Løse ris

Puds mørbraderne rene for sener og hinder. Smelt smørret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Brun mørbraderne i smørret ca 4 min på hver side (8 min i alt). Tilsæt vand, salt og koriander. Steg mørbraderne ved svag varme og under låg i ca 10 min på hver side. Tag dem op og hold dem varme.

Sauce: Rør maizena sammen med cremefraiche og soja. Tilsæt ingefær, ingefærlage, appelsinsaft og cremefraiche-blandingen til skyen. Kog saucen godt igennem. Vend bønnespirer og squashsatve i saucen og varm det igennem. Smag til. Skær mørbraderne i skiver og anret dem i et dybt fad. Hæld saucen ved.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.