Kategorier

Orientalske svinekoteletter

4 personer

4 svinekoteletter
peber
3 spsk mel
salt
1 æggeblomme
50 g mandelflager
40 g smør/margarine
300 g syltede sure kirsebær (fra glas)
1 tsk sukker
1 tsk maizenamel
4 cl cognac

Gnid koteletterne med peber. Bland mel og salt på en tallerken. Pisk æggeblomme på en anden tallerken. Læg mandelflagerne på en tredie. Vend først koteletterne i mel, derefter i æg og til sidst i mandlerne. Steg dem 5 min på hver side i smør på en pande. Læg koteletterne i et dybt fad og hold dem varme. Lad kirsebærrene dryppe godt af (gem saften) og varm dem derefter igennem på panden. Kom 3 spsk kirsebærsaft i en lille skål. Hæld resten på panden. Smag den evt. til med lidt sukker og jævn med maizenamelet, der er rørt ud i de 3 spsk salt. Hæld saucen ved koteletterne . Lun cognac’en f.eks. i en potageske og hæld den forsigtigt over koteletterne ved serveringen. Antænd den!

Kilde: Olga Nielsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>