Kategorier

Tandoorikylling

Fjerkræ 4 personer

1 kylling på ca.1kg
1 ½ tsk salt
½ citron
2 tsk Tandoori masala (rødt krydderi)
2 dl yoghurt

Gør kyllingen i stand og del i 4 stykker.
Gnid kyllingstykkerne med salt og citron.
Bland yoghurt og tandoori krydderi. Mariner kyllingestykkerne i denne blanding i ca. 2 timer.
Læg stykkerne i et ovenfast fad og steg den i ovenen ved 250° i ca. 30 minutter, på nederste rille.
Prik hul i kyllingen med en gaffel, når kødsaften er hvid er kyllingen færdig.
Tips: Tandoori masala er en kryderiblanding man selv kan lave. Den består af:

2 – 3 fed hvidløg
1 tsk reven ingefær
1 tsk paprika
1 tsk koriander
2 tsk gurkemeje
1 tsk støt kommen
2 tsk salt

Bland kryderierne med citron og yoghurt.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>