Kategorier

Strudsesteaks

(1-2 pers.)

2 strudsesteaks á 100 g
50 g mellemstore champignon
50 g bacon
1 camenbert eller revet ost
1 spsk. vermouth
250 g kartoffel-rösti
salt og peber

De 2 strudsesteaks krydres med salt og peber og steges på panden (ca. 2-3 min. på hver side – må IKKE gennemsteges) og anrettes derefter på et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir. Champignon og bacon skæres i tynde skiver, steges på panden og hældes over de stegte steaks. Osten skæres i 2 halvdele og lægges på hver sin steak. Det hele tilberedes i en forvarmet ovn ved 225 C i 10 min.

Sauce:
Det overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.

De færdige steaks overhældes med vermouthsaucen og serveres med kartoffel-rösti og årstidens salat.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.