Kategorier

Strudsesteaks

(1-2 personer)

2 strudsesteaks á 100 g
50 g mellemstore champignon
50 g bacon
1 camembert eller revet ost
1 spsk vermouth
250 g kartoffel-rösti
salt og peber

De 2 strudsesteaks krydres med salt og peber og steges på panden (ca.. 2-3 min. på hver side) og anrettes derefter i et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir. Champignon og bacon skæres i tynde skriver, steges på panden og hældes over de stegte steaks. Osten skæres i 2 halvdele og lægges på hver sin steak. Det hele tilberedes i en forvarmet ovn ved 225 C i 10 min.
Det overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.
De færdige steaks overhældes med vermouth-saucen og serveres med kartoffel-rösti og årstidens salat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>