(4-6 pers.)
500 g strudsekød
20 g smør
salt og peber
Sauce:
1,5 dl. stegesky
2,5 dl. piskefløde
1-2 dl. vand
250 g champignon
1 dl. rødvin
tilbehør:
0,5-1 kg. aspargeskartofler
10 g smør
en håndfuld persille
500 g sukkerærter
tomatsalat:
6 stk. tomater
2 stk. løg
olie og eddike
salt og peber
Smelt smøret, brun kødet i ca. 2 min. på hver side. Krydrer med salt og peber. Steg videre ved svag varme i ca. 25 min. eller til en centrumtemperatur på ca. 60 C. Lad stegen hvile i ca. 25 min.
Kartoflerne koges, pilles og vendes i smør og persille. Champignon svitses i stegeskyen, vand tilsættes og koges ind til ca. halv mængde. Tilsæt fløde og rødvin, og smag til med salt og peber.