Kategorier

STRUDSE BURGER MED RØDBEDER OG PEBERROD

Der anvendes :
2 strudsesteaks
2 spsk. oliven olie
1 spsk. smør
salt og peber
1 lime, saft
2 mørke boller eller 2 skiver af mørkt brød
25 gram smør til stegning af 2 halve boller

Rødbededressing af :
1 dl. cremefraiche 18%
30 gram fintrevet rødbede
2 tsk. frisk revet peberrod
salt og peber

Tilbehør til burgeren:
50 gram rucola salat

Fremgangsmåde :
1 : Varm fedtstoffet op på en pande og kom strudsesteaksene på og steg dem i 3 minutter på hver side. Lad dem hvile i 5 minutter. Krydr med salt og peber og saften fra ½ lime.

2 : Bland cremefraiche, rødbeder (der er presset fri for væde) og peberrod sammen. Smag til med salt og peber.

3 : Steg øverste halvdel af bollerne i smør å panden. Anret bunden med rucola salat, skiver af strudsesteak, og rødbededressing på toppen. Pynt evt. med strimler af frisk peberrod.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.