Kategorier

Strudseburger med papaya relish og stegte kartofler

4 personer

Ca. 600 gram strudsesmåkød
4 stk. burgerboller
Relish:
50 gram løg
175 gram sukker
2 dl. Risvinseddike
1 papaya
frisk ingefær
maizena (snowflake)
frisk koriander
2 stk. Tomater
4 blade salat
800 gram kartofler.

Småkødet hakkes og formes til 4 flade bøffer.
Relish laves ved at koge sukker og eddike med hakkede løg,
jævnes af med snowflake. Heri kommes hakket papaya.
Skal koge i ca. 15 sekunder. Herefter afkøles og
Blandes med hakket koriander.
Kartoflerne skrælles, skæres i både og vendes i olie/paprika.
Steges i ovn ved 200 grader i 45 minutter.
Burgerne steges og lægges i bollerne med tomat i skiver,
salat og relish. Serveres med stegte kartofler.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.