Kategorier

Strudsebøf med peberfrugter

(4 pers.)

4 stk. strudsebøffer á ca. 150g
1-2 spsk. smør
salt og friskkværnet peber

Tilbehør:
1 rød, 1 gul og 1 grøn peberfrugt uden kerner
2 tomater
1 rødløg
1-2 spsk. smør
2 spsk. lime- el. citronsaft
1 spsk. friskhakket persille
1 lille rød chili uden kerner, hakket fint.

Hak peberfrugter, tomater og løg i tern på ca. 1 x 1 centimeter. Smelt smørret på en stegepande og svits de hakkede grøntsager, indtil de er bløde. Smag til med lime- eller citronsaft, persille og finthakket chilipeber. Kom saucen i en skål, dæk den til og lad den trække i en halv time. Umiddelbart inden serveringen steges bøfferne.
Smelt smørret på en varm stegepande. Brun bøfferne på begge sider. Skru ned til jævn varme og steg bøfferne op til 4 min. på hver side. Lad bøfferne hvile i ca. 5 min. Lægges på et varme serveringsfad og drysses med salt og peber.

Serveres med pebersauce

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.