Kategorier

Tournedos af hakket struds

500 g hakket strudsekød
1 pakke bacon
4 friske tomater
1 dk. tomatpuré
1 bouillonterning
frisk timian
smør til stegning
salt og peber

Start med at lave en god kraftig tomatsauce.
Sæt boullionen over at koge, skær de friske tomater i små terninger (uden skal) og hæld dem op i bouillionen sammen med tomatpuré, timian og peber. Lad det småsnurre under låg et kvarters tid – gerne mere. Smag til med salt.

Form det hakkede strudsekød til bøffer og vikl en skive bacon eller to om hver. Drys med salt og peber og steg dem på pande eller grill, som du ville stege en almindelig hakkebøf.

Ret bøfferne an på et fad eller tallerkner, hæld tomatsaucen over og læg evt. en kvist frisk basilikum ved.

Tilbehør:
Råstegte kartofler, en bagt kartoffel eller bare noget godt brød. Hvis du synes der skal en grøntsag til, så vil vi foreslå friske bønner eller broccoli.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.