Kategorier

Stegte kalkunlår

(4 portioner)

ca. 1 kg frosne kalkunlår
¼ kg skalotte- eller miniløg
50 g dulle
2 spsk olie
2 dl rødvin eller bouillon
2 dl fløde
salt og peber
250 g champignoner
250 g ærter

Optø kalkunlårene.
Lad dulle og olie blive gyldent i en stegegryde. Brun først kalkunlårene heri, tag dem op. Brun så løgene. Kom kødet tilbage i gryden og hæld rødvinen og fløden ved. Lad det snurre til det er mørt, ca. 40 min.
Svits champignonerne i lidt dulle i en gryde. Kom dem i retten sammen med ærterne de sidste par min. af stegetiden. Smag til med salt og peber og hæld det hele i et halvdybt fad.
Serveres med flûtes og en blandet, grøn salat. Løse ris og små kogte kartofler er også godt tilbehør.

Minder om denne opskrift:

1 comment to Stegte kalkunlår

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>