Kategorier

Louisianagryde

4 portioner

Grundretten:
1 bundt bladselleri
salt
2 peberfrugt
peber (sort & hvid)
6 løg
hvidløg
500 g kalkun/hakket kød/tun
oregano
timian
100 g smør/olie
paprika
2 dåser flåede tomater

Muligt tilbehør:
ris

I en gryde svitses først kødet (ikke tun) i smør/olie. Hak bladselleri, peberfrugter og løg og kom dem i gryden i den rækkefølge, efterhånden som hver enkelt ingrediens er blevet blancheret. Tilsæt de flåede tomater, tilsmag retten, læg låg på og lad retten småkoge i 30 minutter. Ønskes retten gjort drøjere, koges ris ved siden af, og serveres sammen med retten. Retten er dog beregnet på at “stå alene”, og taber i smag ved anvendelse af ris. Retten er lånt af den engelske kok “Floyd” fra serien “Floyd on America”, og tilpasset dansk smag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.