Kategorier

Spinatsuppe

1 finthk. chalotteløg
3 stilke bladselleri i tynde stave

100 g friske spinatblade
300 g inderfilet af kyllingebryst
25 g smør
1 ½ L hønsebouillon
1 ½ dl løse ris, parboiled
2 spsk kartoffelmel
200 g champignoner i tynde skiver
½ dl japansk soya

Anret chalotteløg og bladselleri skåle hver for sig. Stil dem tildækket i køleskabet.
Skyl spinatbladene i flere hold koldt vand, tør dem og skær dem i strimler. Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Lad smørret blive gyldent i en dyb gryde. Brun kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. og tag dem op. Hæld bouillonen i gryden og bring den i kog. Tilsæt risene og kog dem ved svag varme i ca. 15. min. Sluk for varmen. Drys kartoffelmel over kødet og bland det godt sammen. Kom kød og champignoner i suppen under omrøring. Herefter må suppen ikke koge. Smag til med soja og tilsæt spinaten.
Server straks suppen sammen med chalotteløg og bladselleri og groft brød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>