Kategorier

Spinat og laksetærte

Hovedret, Pies, Grøntsager, Fisk – Personer: 2

Dej:
100 g Margarine
3 dl Mel
½ spsk Salt
1½ spsk Vand

Fyld:
150 g Røget laks
300 g Frossen spinat
3 Æg
1½ dl Fløde 13%
100 g Mozarella
1 Fed hvidløg
1 tsk Salt
1/4 tsk Sød chilli

Margarinen smuldres i melet+salt. Det hele samles med vandet. Stilles kold (fryser) i ca 15 min. Udrulles og ligges i smurt tærteform. Forbages i 12 min v. 200 grader. Kog frossen spinat i lidt vand, sammen med hvidløg (presset). Si vandet fra. Skær laks i strimler (mindre stykker). Pisk æg og fløde sammen. Tilsæt resten af ingridienserne og rør sammen. Hæld massen i den den forbagte tærtebund og bag i 30 min ved 200 grader.

Kilde: Morten Andersen, 06 Dec 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.