Kategorier

Laks med pasta, spinat og hollandaise

4 personer

500 g fersk laks
salt
peber
saften af ½ limefrugt
25 g smør
1 pakke frossen, hel spinat
smør
reven muskat
hollandaisesauce fra dåse eller pakke
12 lasagneplader

Del laksestykket i 4 lige store stykker, drys med salt og peber, dryp med limesaft og læg fisken i et smørsmurt, ovnfast fad. Dæk med folie og damp fisken ved 200 grader varm ovn i 15-20 minutter.

Hæld væden fra den optøede spinat og svits spinaten i lidt smør. Smag til med salt, peber og revenmuskat. Kog lasagneplader som beskrevet på pakken og varm hollanddaisesaucen. Fordel spinaten på varme tallekener og læg laksestykkerne oven på. Dæk til sidst med kogte lasagneplader. Hæld den varme hollandaisesauce over hver portion og giv dampede grønne asparges eller ærter til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.