200g stegt flæskesteg (rest)
6 stilke blegselleri
2 løg
2 spsk olivenolie
2 tomater
½ dl tomatketchup
400 g kogt, kold spaghetti
salt
peber
Sovs:
3 dl mælk
lys sovsejævner
Skær stegen i små terninger og krydr dem med salt og peber. Skær blegselleri i tynde stykker. Pil løgene og skær dem i store terninger. Skær tomaterne i terninger. Varm olien i en dyb pande og rist selleri, løg, tomater under omrøring i 4 minutter. Bland kødet i sammen med tomatkechup og lad det riste let sammen. Skær spaghettien igennem et par gange, rør den i og krydr med salt og peber og lad retten varme igennem. Kom den over i et varmt serveringsfad. Sovs: Kog gryden af med mælken, jævn den med sovsejævner og smag til med salt og peber. Server retten ledsaget af sovsen.