Kategorier

Kulsvierkonens pasta

Pasta, middagsret 4 personer

400 g spaghetti
200 g bacon
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
3 æg
4 spsk fløde
3 spsk reven parmesan
Salt – friskkværnet peber

Skær baconen i tern og svits den i en kasserolle med hvidløget og olien. Tag kasserollen af varmen, når baconen alt efter ønske er blank eller sprød. Pisk æggene i en skål og rør fløden i med Parmesan, peber og salt. Fløden kan udelaades, men gør retten fugtigere. Kog sapghettien. Dræn den og bland den i kasserollen med baconen. Hæld de piskede æg ved og rør godt igennem vd svag varme, mens saucen stivner, så meget som man ønsker. Servér med reven Parmesan.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>