Kategorier

Spaghetti alla Carbonara

Hovedret, Pasta – Personer: 2

200 g frisk Spaghetti
Salt
1 spsk Olie
100 g Bacon
2 spsk Olivenolie
3 Æg
6 spsk Mælk
Revet muskatnød
Salt og peber
2 spsk Friskrevet parmesanost

Kog spaghettien al dente i letsaltet vand tilsat lidt olie. Skær bacon i små terninger og rist dem gyldne i 2 spsk. olie ved svag varme. Pisk æggene sammen med mælk, revet muskat, salt og peber. Hæld den velafdryppede, varme spaghetti på panden til fedtstoffet og bland godt rundt. Tag panden fra varmen. Hæld æggeblandingen over spaghettien og rør godt rundt. Æggemassen skal lige akkurat stivne uden at blive for fast. Drys med revet parmesanost og servér straks.

Kilde: Andre Dewald, 19 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.