Kategorier

Sommerpasta

Pasta, middagsret 4 personer

400 g pasta (conchiglie farfalle, lumache eller pastahjul)
1 kg solmodne kødtomater
6 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
2 spsk frisk basilikum
½ spsk oregano
2 spsk bredbladet persille
2 spsk udstenede sorte oliven
½ tsk sukker – kan udlades
Salt – friskkværnet peber
2 spsk reven parmesan

Bruges dåse tomater, slipper man for at blanchere og trække skind af. Hæld overskydende tomatsaft ud. Hak alle ingredienser og bland dem godt og grundigt i en skål. Smag til med salt og peber. Lad saucen trække mindst et par timer i køleskabet før den blandes med den friskkogte pasta. Top med frisk reven parmesan.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>